Palvelumme

Suruun ja kaipaukseen

Tämä on erityisosaamistamme. Me ennenkaikkea ymmärrämme ihmistä surun ja kaipuun keskellä. Yksilölliset kukkalaitteet, surukimput ja kukkavihot toteutamme aina toiveiden mukaan, valitsemistanne kukista. Edesmenneen lempikukat- ja värit otetaan huomioon niin halutessasi. Autamme myös valitsemaan sopivat hautanauhat ja arkkukoristeet valikoimastamme, ilman että se kuormittaa sinua surusi keskellä.

Arkeen ja yllätyksiin

Kukapa meistä ei ilahtuisi keskellä arkea saadusta yllätyskimpusta? Pieni muistaminen kukkasin ei mene koskaan hukkaan. Rakkaan arjen piristys kesken työpäivää, pieni kiitos hyvin hoidetusta työstä, kaverin ilahduttaminen tai vaikka liikkeessä poikkeavalle asiakkaalle annettu kukkanen. Kenen päivään sinä tahdot tuoda väriä?

 

Interflora kumppani!

Interflora toimittaa tekemäsi kukkatilaukset ma-la haluamaasi koti- tai yritysosoitteeseen lähes kaikkialla Suomessa. Arkisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä lähes kaikkialle Suomessa, poikkeuksena suuremmat kaupungit joihin tilaaminen onnistuu kello 16:00 asti. Lauantaisin saman päivän toimituksia otetaan vastaan kello 11:00 asti. Voit lähettää kukkien ohessa Interfloran herkullisia suklaatuotteita tai pörröisen Interflora-nallen toimitusalueellamme Suomessa.

 

Suupantie 6C, 33960 Pirkkala  |  03 368 2307  |   info@pirkkalankukkapalvelu.fi

Yhteistyökumppanimme Pirkkalan Hautauspalvelu
www.pirkkalanhautauspalvelu.fi

Kuulumme myös Interflora-kukkienvälitysketjuun!
Lue lisää osoitteesta: https://shop.interflora.fi/fi/fi

INSTAGRAM